Regelmatig schieten eenmaal geïnstalleerde en conventionele verwarmingssystemen in kantoren tekort. Op specifieke koudeplekken, zoals bij deuren en ramen, kan het plaatselijk té koud zijn voor de mensen die er werken.

Dit probleem is voortaan direct en uiterst kostenefficiënt op te lossen met de innovatieve IR stralingspanelen van NAXIS . Direct plaatsbaar ín bestaande verlaagde systeemplafonds. Exact op locatie geven zij snel gerichte infraroodverwarming voor een comfortabel verblijf.

Unieke propositie in lokaal warmtecomfort
In kantoren bestaan feitelijk twee manieren om te verwarmen. Traditioneel met convectoren of middels vloer-/luchtverwarming. Echter, vaak bestaan er in een gebouw plekken waar het eenvoudigweg té koud blijft. Bijvoorbeeld omdat medewerkers té ver van de radiator zitten, of bij een open deur. Met de hoogwaardige en All Electric infraroodverwarmingspanelen voor systeemplafonds maakt NAXIS daadwerkelijk het verschil als het gaat om lokaal warmtecomfort in kantoorgebouwen.

bron: Naxis

State-of-the-art nanotechnologie
Het NAXIS All Electric verwarmingsysteem maakt gebruik van state-of-the-art nanotechnologie en materialen die worden gebruikt in de ruimtevaart. Deze opmerkelijk rendementsvolle en zeer betaalbare verwarmingsserie is momenteel het meest efficiënte infraroodverwarmingspaneel op de markt. Een eye opener voor professionele partijen in de bouw, zoals architecten, aannemers, woningcorporaties en eigenaren van gebouwen. Ideaal en snel toepasbaar bij zowel nieuwbouw als renovatie. Bijvoorbeeld als aanvulling op een conventioneel systeem, verkrijgbaar van één enkel IR stralingspaneel tot net zoveel panelen als is gewenst. Omdat het is bedoeld om ‘cold spots’ in gebouwen direct te verhelpen, garanderen deze All Electric infraroodverwarmingspanelen een opmerkelijk hoge opwarmingssnelheid.

Unieke 12 jaar garantie
Met als basis de toepassing van een gepatenteerd en volledig geseald stralingsdeel, kenmerken alle NAXIS infraroodverwarmingspanelen zich door kwaliteit in ontwerp en veiligheid. Het paneel betreft een hoogwaardig en degelijk Europa geproduceerd product. De garantie op deze hoogwaardige constructie? Maar liefst 12 jaar! De verwachte technische levensduur bedraagt zelfs meer dan 30 jaar. Geen enkele andere producent ter wereld van IR stralingspanelen evenaart NAXIS hierin. Uiteraard zijn de panelen en hun werking en constructie uitgebreid getest en vormen zij prima een duurzaam koppel met zonnepanelen.

Eenvoudig en snel toe te passen
De montage van deze IR stralingspanelen in bestaande of nieuwe systeemplafonds is zeer eenvoudig en weinig arbeidsintensief. De IR panelen zijn modulair en meten 60 x 60 cm, exact de modulemaat van plafondpanelen, overige maten zijn op aanvraag mogelijk. Het is slechts een kwestie van eenvoudigweg het IR paneel in het pasklare systeemplafond leggen. Het paneel weegt bovendien nog geen 1,5 kilo. Daardoor is het snel toe te passen zonder dat er aanpassingen aan de plafondframeconstructie nodig zijn. De werking is volstrekt geluidloos, er treden geen luchtwervelingen op en eveneens onderdrukt het schimmelvorming in kantoorgebouwen.

Uiterst praktische doorkoppelbare 100% stekerbare connecties
De aansluiting op 230 Volt? Die is volledig stekkerklaar voorbereid met de uiterst praktische doorkoppelbare connecties. Vanuit één energiebron zijn zo meerdere IR panelen in een efficiënte string van de vereiste stroom te voorzien. Dit leidt uiteraard tot zeer snelle 
installatietijden.