Mogelijkheden

Uw maatwerk mogelijkheden

RAL

Wit

Stock-foto

My Design

Kunstwerk

In deze optie bepaalt u zelf de kleur van het paneel. Zo past het paneel precies bij uw wensen. Ton-sur-Ton mooie wegvallend in de omgeving alles is mogelijk. RAL kleuren worden omgezet in de printbare CMYK kleuren, (afwijkingen zijn niet te voorkomen)

Dit zegt genoeg, het paneel wordt volledig wit geprint. De oplossing voor aan het witte plafond of daar waar u gewoon prima met wit uit de voeten kunt.

In deze optie kiest u uit de uitgebreide bibliotheek zelf de voor de u passende foto. Helemaal naar uw smaak en inrichting. U maakt de keuze!

Bij deze optie krijgt u de unieke mogelijkheid om een geheel naar eigen inzicht een print samen te stellen met een foto maar ook met tekst.
Dit kan simpel met de tool die u in het webshop deel bij deze producten zult terug vinden.

In deze optie kiest u een print uit exclusief foto materiaal. Dit kan een foto van een schilderij, beeld of foto zijn. De oplage is echter beperkt en genummerd (in de print) zodat u werkelijk een “kunstwerk van techniek en schoonheid ontvangt.

U zult begrijpen dat eenmaal voor u bestelde producten niet meer geannuleerd kunnen worden en dat geproduceerde panelen niet retour genomen/gestuurd kunnen worden. Deze producten zijn allen maatwerk en vallen derhalve  NIET onder het herroepings/ontbindingrecht.

Uiteraard wordt het NAXIS logo NIET op uw IR paneel geprint (tenzij u dit aangeeft)

0
Bij kunstwerken is de oplage altijd beperkt! Bij My Design 1 tot..........................