De mogelijkheden

Over ons

 
Ons doel is om de hoog efficiente infrarood panelen geheel in een door u gewenste stijl aan te passen. Kortom maatwerk. Door gebruik te maken van verschillende technieken krijgt u een goed beeld van hoe het infrarood paneel zal passen in zijn toekomstige omgeving bij u thuis, op kantoor of waar u verwarming met esthetiek wilt combineren. Gefascineerd door het verwarmen zagen we dat de veelal witte infraroodpanelen op het plafond prima voldeden maar daar waar men aangewezen bleek op montage aan de wanden er het punt van psychische-warmte over het hoofd werd gezien. Immers wanden en de  ornamenten aan de wanden bepalen toch een groot deel van de te ervaren sfeer in de ruimte. Waarom niet combineren, de panelen kunnen met een print een een zeer persoonlijke fraaie toevoeging zijn ! Zo ontstond Heat Art een eigen unieke print op een kwalitatief hoogstaand infrarood paneel (klasse I). 
Het betreft maatwerk : U zult begrijpen dat eenmaal bestelde producten niet meer geannuleerd kunnen worden en dat geproduceerde panelen niet retour gestuurd kunnen worden (maatwerk producten vallen NIET onder het herroepings/ontbindingrecht).

Uw maatwerk mogelijkheden

My Design

Just White

Stock-Photo

RAL kleuren

Real Art

Bij deze optie krijgt u de unieke mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een print samen te stellen.
Dit kan simpel met de tool die u in het webshop deel bij verschillende producten zult terug vinden.

Dit zegt genoeg, het paneel wordt volledig wit geprint. De oplossing voor aan het witte plafond of daar waar je prima met wit uit de voeten kunt.

In deze optie kiest u uit de uitgebreide bibliotheek zelf de voor de u passende foto. Helemaal naar uw smaak en inrichting. U maakt de keuze!

In deze optie bepaalt u zelf de kleur van het paneel. Zo past het paneel precies bij uw wensen. Ton-sur-Ton mooie wegvallend in de omgeving alles is mogelijk en u bepaalt!

In deze optie kiest u een print uit exclusief foto materiaal. Dit kan een foto van een schilderij, beeld of foto zijn. De oplage is echter beperkt en genummerd (in de print) zodat u werkelijk een “kunstwerk van techniek en schoonheid ontvangt.

U zult begrijpen dat eenmaal bestelde producten niet meer geannuleerd kunnen worden en dat geproduceerde panelen niet retour genomen/gestuurd kunnen worden. Deze producten zijn allen maatwerk en vallen derhalve  NIET onder het herroepings/ontbindingrecht.

0
Bij kunstwerken is de oplage altijd beperkt! Bij designer 1 tot..........................